Kwaliteit

Service

Consistent

Welkom bij Custom-3D - Uw Betrouwbare Partner voor 3D-Print Services!

Bent u op zoek naar innovatieve oplossingen voor uw bedrijf? Zoek niet verder! Bij Custom-3D bieden we hoogwaardige 3D-printservices voor bedrijven die uw visie omzetten in tastbare realiteit. Met onze geavanceerde technologieën en ervaren team van experts kunnen we aan al uw 3D-printbehoeften voldoen en uw projecten naar een hoger niveau tillen.

Waarom kiezen voor Custom-3D als uw 3D-printpartner?

Ongeëvenaarde kwaliteit:

Onze state-of-the-art 3D-printers leveren onberispelijke resultaten met aandacht voor detail. We streven ernaar om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven, zodat u met vertrouwen kunt presenteren, prototypen kunt maken of functionele onderdelen kunt produceren.

Aanpasbaarheid:

Bij Custom-3D begrijpen we dat elk bedrijf unieke vereisten heeft. Onze 3D-printservices zijn volledig aanpasbaar om te voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften. Van materiaalkeuze tot afwerking, wij zorgen ervoor dat uw project precies wordt geproduceerd zoals u dat wilt.

Snelle doorlooptijden:

Tijd is essentieel in het bedrijfsleven, en we zijn er trots op dat we snel kunnen handelen. Met onze efficiënte processen kunnen we uw 3D-printprojecten op tijd leveren, zodat u uw deadlines kunt halen en uw concurrenten voor kunt blijven.

Deskundig advies:

Ons team van 3D-printexperts staat klaar om u te adviseren en begeleiden gedurende het hele proces. Of u nu hulp nodig heeft bij het ontwerpen van uw model, het kiezen van het juiste materiaal of het optimaliseren van de printinstellingen, wij zijn er om u te helpen.

Kostenbesparend:

3D-printen biedt een kosteneffectieve manier om prototypes te maken en kleine batches te produceren zonder grote investeringen in traditionele productiemethoden. Met onze diensten kunt u geld besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 

Onze 3D-printservices zijn geschikt voor diverse industrieën, waaronder techniek, architectuur, gezondheidszorg, consumentenproducten en meer. Of u nu op zoek bent naar functionele prototypes, schaalmodellen, aangepaste onderdelen of gepersonaliseerde producten, wij hebben de expertise om uw ideeën werkelijkheid te maken.

Neem vandaag nog contact op met Custom-3D en ontdek hoe onze 3D-printservices uw bedrijf kunnen transformeren. Samen zetten we de volgende stap in innovatie en succes!

Noodverlichting houders

Voor een Electra-installatiebedrijf hebben wij de vraag gekregen of wij 25 stuks noodverlichting houders konden maken op basis van een bestaand model, Wij hebben het huidige model in ontvangst genomen en dit ontwerp exact in 3D opnieuw getekend en uitgeprint. 

Lees meer »

Airco Afstandsbediening houders

Voor een Airco-installatiebedrijf hebben wij de vraag gekregen of we 200 stuks afstandsbediening houders konden produceren die zowel kunnen fungeren als standaard op een vlak opperplak of te monteren aan een wand om de afstandsbediening in te hangen. 

Lees meer »