Verzend- en Afhaalinformatie

Bestellingen die op werkdagen voor 23:00 uur besteld zijn en waarvan wij de betaling hebben ontvangen, worden doorgaans de volgende dag verstuurd.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Wij versturen alle pakketten met PostNL. Als uw bestelling verstuurd is, ontvangt u hiervoor een e-mail met de verzendinformatie.

PostNL maakt gebruik van een Track&Trace systeem. Hiermee kunt u zien waar uw pakket is. Ook informeert PostNL hoe laat het pakket wordt geleverd op de dag

van de bezorging. Indien u geen SMS of mail heeft gehad, kunt u op de dag van levering kijken op www.postnl.nl hoe laat uw pakket

wordt geleverd.

 

Wij bieden u standaard de volgende verzendmethodes:

Thuisbezorging

De bezorger probeert het pakket bij u thuis aan te bieden. Bent u niet thuis? Dan probeert de bezorger het bij de naaste buren te bezorgen. Als deze ook niet

thuis zijn, dan wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde Pickuppoint gebracht waar u het pakket vanaf de volgende dag op kunt halen. De bezorger laat

altijd een berichtje achter in de brievenbus zodat u precies weet waar het pakket is. Heeft u geen niet-thuis bericht ontvangen, bekijk dan de vraag over

niet-thuis bericht wat u dan kan doen. U wordt ook via e-mail geïnformeerd dat u het pakket bij de Pickuppoint kan ophalen. 

 

Zodra u bericht van de PostNL ontvangt wanneer u pakket wordt bezorgt en het komt u niet uit, dan kunt u de bezorgdag of bezorglocatie aanpassen.

Indien uw pakket bij een Pickuppoint is afgeleverd, heeft u 7 dagen om uw pakket op te halen, daarna gaat het pakket retour naar custom-3D.nl.

 

Brievenbuspakje

Brievenbuspakje is een zending die door de brievenbus kan. U hoeft voor een brievenbuspakje niet thuis te blijven.
U kunt in de winkelwagen zien wat de verzendkosten zijn. Staat hier een bedrag van € 4,20 dan wordt uw bestelling verstuurd met een Brievenbuspakket.

Let op! Indien u liever uw bestelling met een standaard pakket geleverd wilt, neemt u dan contact op met ons, dan helpen wij u graag verder!

 

Afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Kies dan tijdens het afrekenen 'Afhalen'.
Zodra uw bestelling klaar staat, ontvangt u van ons een e-mail. U kunt dan contact met ons opnemen, om een afspraak te maken om de bestelling op te halen.
Indien u wat vergeten bent te bestellen is dat geen probleem. Wij hebben een ruime voorraad van onze producten die u ook zonder bestelling bij ons kunt kopen.

 

 

Belangrijk!

Het kan voorkomen dat wij voor een andere vervoerder kiezen om uw bestelling naar u bezorgadres te sturen.

Dit kan verschillende redenen hebben:

-Pakket te groot

-Te veel vertraging door de vervoerder

-Inleverpunt gesloten

-etc.

Indien wij uw pakket met een andere vervoerder sturen, krijgt u altijd een track & trace code van de verzendpartij!